Nyd solen, grill eller læs en god bog på din nye altan

Ønsker du at nyde solen fra dit eget hjem? Savner du at grille? Eller vil du bare læse en god bog i fred og ro? Så kan en altan være løsningen!

Når du får tilbygget en altan, er det slut med at sidde og svede i stuen og ikke kunne få luft. I stedet, kan du nyde den dejle eftermiddagssol, i ro og mag, på din helt egen terrasse. Med en terrassetilbygning får du:

  • Mere sol: Skinner solen og er det for varmt at være indenfor? Jamen, så er det blot at åbne terrassedøren, tage solcreme på og ellers bare slappe af i ro og mag på din helt egen terrasse.
  • Din bolig bliver mere værd! Altaner er ikke kun dejlige at opholde sig på, de højner også boligens værdi.
  • Intet bøvl: Ved at vælge os som din altanleverandør, er du sikret et ordentligt stykke håndværk. Vi har mere end 10 års erfaring i opsætning af altaner, så er du sikret et effektivt og ordentligt arbejde.

Få inspiration

Som du kan se på billederne her på siden, har vi erfaring med altanløsninger i stort set alle størrelser. Lige fra montering af altaner på mindre lejligheder, til altantilbygninger på villaer og huse.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise har ligeledes gjort rigtig mange kunder tilfredse. Du kan herunder se et udsnit, af nogle af de kunder vi har løst opgaver for gennem tiden.

Skal du have ny altan?

Vil du derfor også kunne nye solen, grille eller bare stresse af på din helt egen altan?

-Vi er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette er et stemplet for vores kvalitetsarbejde og din tryghed og garanti for, at arbejder bliver udført ordentligt.

ds-garanti

Ofte stillede spørgsmål

Altan indretning og inspiration

Der findes mange forskellige typer altaner (se gerne nærmere i vores galleri). Vi oplever typisk, at vores kunder ønsker altaner i stål eller aluminium med træbund i træsorter efter netop dit ønske. Vi giver gerne forslag og råd til, hvad der passer til netop din bolig.

Sådan sikrer vi din altan – for dig og dit barn

Når vi leverer altanløsninger, er det naturligvis vigtigt at sikkerheden er i top. Derfor laver vi altaner med værn i lodrette og vandrette gitre. Har du børn? Så anbefaler vi, at man får opsat et lodret værn – da dette er det mest sikre. Faktisk er det tit sådan, at flere kommuner direkte nægter opsætning af vandrette gitre, da disse ikke er sikre nok.

Er du ikke til gitre? Så laver vi også altankonstruktioner med altanglas. Glas bliver lidt hurtigere beskidt, men er for nogle mere ønskværdigt.

Hvilke regler gælder der for altaner?

Altanløsninger kræver som hovedregel en byggetilladelse.Heldigvis er det ikke besværligt at få!

Så snart der er tale om en form for facadeændring, kan man som regel regne med, at skulle indhente en byggetilladelse fra kommunen. Denne byggetilladelse skal du have, før vi kan få lov til at gå i gang med vores arbejde.

Er du i tvivl om hvordan dette skal gøres? Jamen, det hjælper vi dig rigtig gerne med.

Kontakt os i dag og så skal vi nok hjælpe dig igennem hele processen – lige fra rekvirering af byggetilladelsen til opsætning af altanen.