Nyt gelænder? Få et moderne og sikkert gelænder

Er gelænderet ved at være slidt og er det ikke længere moderne? Eller er det ikke længere stabilt og sikkert? Eller trænger dit nuværende gelænder blot til, at blive udskiftet?

Vi leverer professionelle gelændre, både indendørs og udendørs. Når du vælger at investere i et nyt gelænder får du:

  • Fleksibel løsning: Vi leverer gelænder, uanset opgavens omfang og størrelse. Så uanset om, du skal have et gelænder udendørs, indendørs eller til en trappe – så står vi klar til at løse opgaven!
  • Moderne design: Det er vigtigt, at gelænderet passer ind i boligens og trappens stil. Derfor leverer vi løsninger i materialer, som passer til netop dine ønsker og situation.
  • Professionel løsning: Med mere end 10 års erfaring med installation og rådgivning af gelændere, kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat. Vi sørger for, at alle mål er korrekte – så er du sikker på at få en løsning, som passer.

Vi leverer herudover følgende gelænderløsninger:

  • Udendørs og indendørs gelænder
  • Gelænder til trappe
  • Gelænder af træ
  • Og meget mere

Vores højeste prioritet er altid, at gøre vores kunder tilfredse. Derfor leverer vi kun løsninger af høj kvalitet – og haste- og sjuskarbejde er ikke noget vi bruger. Vores glade kunder herunder, kan også bekræfte dette.

Skal du have nyt gelænder?

Går du derfor i tanker om, at investere i et nyt gelænder? Eller du har spørgsmål til, hvordan det kommer til at foregå?

-Vi er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette betyder, at vores arbejde altid er i orden. Så kan du føle dig tryg og det er samtidig din garanti for, at det arbejde vi udfører lever op til vores kunders forventning.

ds-garanti

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med sikkerheden?

Ikke alle gelændere er lige sikre og vi fraråder at gøre det selv. En professionel vil rådgive dig om sikkerhed og sørge for, at hverken du eller din familie kommer galt afsted. Har du eksempelvis børn er det vigtigt, at vælge et gelænder, som også tager højde for dette.

Hvad med rust?

I dag er det muligt, at lave gelændere rustfri. Ved at vælge de korrekte materialer, er du sikker på, at få et gelænder, som holder i lang tid – helt uden rust.