Spred hygge (og varme) med en pejseindsats!

Er varmeregning blevet for høj? Trænger hjemmet til, at blive fornyet og forandret? Ønsker du noget, som næsten ingen andre har?

Overvejer du, at få installeret en pejseindsats, får du her 3 rigtig gode grunde til, at det kan være en rigtig god investering

  • Spar på varmen: En pejseindsats er mere end blot hygge. En pejseindsats er over 7 gange så effektiv, som en åben muret pejs og kan derfor holde tæerne varme i hele boligen.
  • Sjældent: En pejseindsats er en unik måde, at udsmykke sin bolig på. Ikke nok med, at pejsen spreder varme, så giver det også din bolig et unikt udtryk.
  • Korrekt opmåling: Når der skal installeres en pejseindsats, er det vigtigt at målene passer ned til sidste millimeter. Ved at vælge os, får du en professionel løsning, som bare virker (og så er du sikker på, at pejsen passer)

Eksempel på pejseindsats

På billedet her til højre, kan du se hvordan et pejseindsats kan se ud. Der er mange muligheder når der kommer til, hvordan pejseindsatsen skal se ud. Hvilken farve skal den være, hvor meget må pejseindsatsen egentlig fylde?

Gennem de sidste 10 år, har vi leveret kvalitetsløsninger til vores kunder. Herunder kan du se nogle af de kunder, vi har løst opgaver for gennem tiden.

Skal du have en pejseindsats?

Overvejer du derfor, at investere i en pejseindsats og har nogle spørgsmål? Eller er du i tvivl om, dine ønsker og drømme kan blive opfyldt?

Så kontakt os nu, naturligvis helt uforpligtende, og lad os finde ud af hvilke muligheder du har.

-Vi er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette betyder, at det arbejde vi leverer altid er af høj kvalitet.

ds-garanti

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en åben og lukket pejseindsats?

Vi leverer både åbne og lukkede pejseindsatse.

  • En åben pejseindsats, kan monteres i de fleste åbne pejse. De kræver ikke nogen ekstra eller ekstern tilslutning til boligens skorsten. De kræver derfor heller ikke, at man ændrer muren omkring pejsehullet. En åben pejseindsats kan derfor være ønskværdig, hvis man allerede har et pejsehul.
  • En lukket pejseindsats, fungerer på den måde, at den tilsluttes skorstenen. Det bliver den via et røgrør.

Er det sikkert?

Lader du os stå for montering af pejseindsatsen, kan du være sikker på, at alle sikkerhedsforanstaltninger bliver overholdt. Vi tager højde for din boligs størrelse, eventuel afskærmning af pejsen og sikker installation. En professionel smed, kan derfor vejlede ud fra dine behov og samtidigt sørge for, at alt er forsvarligt og sikkert.