Nye trapper – pænere og mere sikkert

Er din trappe ved at være slidt? Er den ikke længere så moderne? Eller trænger den simpelthen bare til, at blive udskiftet?
Vælger du os til til din nye trappeløsning, er det slut med den umoderne og fallerede trappe.

Når du vælger os til at levere og montere din nye trappe får du:

  • Flot design: Vi tilpasser trappeløsningen og de benyttede materialer til netop dine ønsker. Derved er du sikker på, at få en moderne trappe, som holder i lang tid.
  • Lav vedligeholdelse: Vi overfladebehandler trapperne, uanset om de er indendørs eller udendørs. Så holder de sig pænere meget længere.
  • Professionelt arbejde: Vi har mere end et årtis erfaring med smedeopgaver, herunder trappeløsninger. Derfor kan du være sikker på, at få leveret et kvalitetsresultat, som du kan være glad for nu og i fremtiden.

Eksempler på udførte trappeopgaver

Herover er der nogle eksempler på nogle af de trappeløsninger, som vi har leveret til vores kunder. Du kan altså se eksempler på trapper lavet af stål og træ. Vi leverer naturligvis også trappeløsninger inde- som udenfor.

Vi har løst opgaver for en masse kunder gennem de sidste 10 år. Herunder kan du se et lille udsnit, af nogle af de kunder vi har løst opgaver for.

Skal du have en ny trappe?

Er det derfor på tide med en ny trappe, enten indendørs eller udendørs, så kontakt os nu (naturligvis helt uforpligtende) og lad os høre dine ønsker og drømme.

-Vi er medlem af DS Håndværk & Industri. Dette betyder, at det vi laver er i orden. Samtidig er det din tryghed og garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt.

ds-garanti

Ofte stillede spørgsmål

“Hvilke farver kan jeg få?”

Nogle af vores kunder ønsker en anden farve end den typiske grå stålfarve. Dette er naturligvis intet problem. Da vil vi benytte pulverlak, som er i lige de farver du ønsker og så er du helt sikker på, at trappen passer helt ind. Samtidig har pulverlakering, eller/og galvanisering, den forrygende effekt, at det er med til at beskytte trapperne. Ved at lakere trapperne, holder de altså længere og du får derved endnu mere for pengene.

“Hvilke materialer skal trappen laves i?”

Mulighederne for valg af materialer til trapper er mange og det kan være svært at beslutte sig for, hvilke materialer man netop ønsker. Er du derfor i tvivl om, hvilke materialer du ønsker, så kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan trappen skal udformes og hvilke materialer der skal benyttes.

Har du husket det hele?

Da vi har stor erfaring med opsætning og installation af trapper, betyder det også, at vi har styr på alle detaljerne – detaljer, som man tit selv glemmer at tage højde for. Hvordan skal trappegitteret være? Og hvad med gelænderet? Hvordan sørger vi for en god belysning, så vi kan se hvor vi træder? Alt dette skal vi nok hjælpe dig med og gennem tæt dialog med dig, leverer vi et godt, sikkert og moderne resultat til dig.